divendres, 30 de març del 2012

Diari d'una Vaga General

00:01 - Posem punt i final al ple de l'ajuntament quatre hores i mitja després d'haver-lo començat. Molts punts, moltes mocions i un tema especialment rellevant, el Pla d'Ajustament, que detallo en un altre post.

07:00 - Concentració de la plataforma Molins en Vaga a l'estació de la RENFE. Inici del piquet informatiu. Hi ha força comerços tancats. Uns quants d'oberts. Nombrosos treballadors ens agraeixen la tasca i tanquen les botigues on treballen. D'altres no ho fan. Cap mena de problema (òbviament).


11:00 - Concentració a la Plaça de l'Ajuntament. Prop de 500 persones.


12:00 - Nombrosa manifestació pels carrers de la vila.


12:45 - Tall del Pont de la N-340. 15 minuts.


 13:30 - Assemblea a la Plaça del Mercat.


17:00 - Manifestació de l'Esquerra Independentista a Barcelona des de Fort Pienc fins a Plaça Catalunya.


18:00 - Inici de la manifestació unitària dels moviments socials. Contra el capital i el pacte social. Els Mossos d'Esquadra impedeixen el seu pas.


18:45 - Manifestació de l'Esquerra Independentista. Canvia el recorregut previst. Plaça Catalunya - Rambles - Carrer Ferran - Plaça Sant Jaume - Via Laietana. 


20:00 - Punt i final de la manifestació a la seu de Foment del Treball.


Un dia de Vaga General. Un clam contra la reforma laboral. Un dia de lluita, de compromís i de solidaritat contra la violència estructural que patim els treballadors. Un pas més per construir l'alternativa.

Guanyarem!