dimecres, 21 de novembre del 2007

Salvem la Rierada

Després d'uns dies de difondre la problemàtica de la Rierada-Vallpineda, a partir de l'embustiada de fulletons explicatius pràcticament a totes les cases de la vila i amb una bona enganxada de cartells, demà hi haurà la xerrada sobre el conflicte plantejada per la Plataforma per la Defensa de Collserola - Molins.
L'acte començarà a les 20:00 del vespre a la sala d'actes de l'Agrupació Folklòrica de Molins de Rei i comptarà amb dos membres de la plataforma, un veí de la zona i una doctora en ecologia que coneix la situació de la Riera de Vallvidrera perfectament. Naturalment, al final hi haurà un torn obert de paraules on cadascú pot plantejar els dubtes o propostes al respecte del PERI de la Rierada o de la feina de la Plataforma.

Per tenir més detalls del projecte de l'Ajuntament, podeu visitar el web de la Plataforma, on trobareu el manifest que ha elaborat, el ressò de la campanya que estem realitzant i les zones afectades.

Alguna cosa deu estar passant quan en un poble governat des de l'alcaldia per un partit obertament ecologista sorgeix una plataforma en defensa del territori. Confio (i desitjo) que reformulin tot el projecte d'urbanització i que no se'ls en vagi de les mans. Només faltaria que l'augment impactant d'habitatges a la zona acabi provocant tal afluència de vehicles que faci necessària la construcció del Vial de Cornisa. I crec que tampoc caldria arribar al nivell de mobilització ciutadana que hi va haver fa cosa de 2 anys en contra del Vial, ja que suposo que l'Ajuntament de Molins de Rei serà capaç d'adonar-se de l'error del seu plantejament actual.

Espero, per tant, que demà s'ompli l'Agrupació Folklòrica i que sorgeixi un bon debat, ja que la situació s'ho mereix. Entre tots podem fer prou força per denunciar un pla urbanístic que no respon ni als interessos veïnals ni a l'interès general dels molinencs i molinenques.

Ens veiem demà al vespre!

Roger

1 comentari:

Alba Galan i Garcia ha dit...

D'acord. Hem d'anar a l'esplai l'Agrupa, veritat? És que no m'ha quedat del tot clar...

Ens veiem!