dimarts, 19 de febrer del 2008

Convocatòria oberta Casal de Joves

Demà dimecres dia 20 de febrer a les 20:30 a l'Agrupa hi haurà una trobada per parlar sobre el projecte del Casal de Joves a Molins de Rei. Serà la primera reunió després de la xerrada informativa per part de l'Associació Casals de Joves de Catalunya i confiem en la presència d'un nombre força elevat de persones disposades a aportar el seu granet de sorra per decidir els passos a seguir.

Esperem comptar amb la presència del màxim nombre de persones possible i també, és clar, d'aquelles entitats i associacions per per diferents motius encara no han tingut l'oportunitat de col·laborar en el projecte (com podria ser la CAL, alguns grups de música, matossers, metal defenders, grup de jocs de rol, centres socials alliberats, grups culturals..). Així que demà, animeu-vos a venir, que farem un resum del que s'ha anat fent fins ara i tractarem de decidir el funcionament i les activitats a realitzar en els propers mesos.

Serà una reunió oberta a tothom i on crec que es produirà l'impuls definitiu al projecte per tal de convertir les propostes i necessitats juvenils en una de les mobilitzacions més potents a la nostra vila.

Roger

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com va anar?

I això de les entitats que dius, ja us hi heu posat en contacte? Perquè sinó fotut...

I la idea és obrir un espai físic o ser una entitat?

Marc ha dit...

Hola,

Jo hi vaig ser, i crec que va anar molt bé. Ja hem fet algunes comissions per a començar a treballar i crec que aviat començarem a tenir un projece redactat i ben definit i a fer accions (potser el més important ara per ara.)

Sobre les altres entitats, dir que en aquesta reunió ja hi havia gent d'algunes organitzacions (principalment esplais), però en van faltar moltes. Ja hi ha una comissió encarregada de fer difussió arreu, i d'intentar motivar a les màximes entitats del poble a participar-hi d'alguna manera.

Sobre si la idea és obrir un espai físic o fer una entitat, jo crec que és una barreja de les dues... però principalment jo entenc que es tracta d'una coordinadora amb certa identitat pròpia, la primera tasca de la qual és aconseguir un espai en condicions per a fer concerts, escalada, malabars, reunions,... o sigui, unir forces per a exigir conjuntament i amb força el que sempre estem demanant des de tantes entitats sense gaire èxit...
Tot i així, també està obert a persones individuals que estoguin precoupades per aquest temao que necessitin un espai per a desenvolupar qualsevol tipus d'activitat.

Salut!

Marc