dijous, 10 d’abril del 2008

Concentració PLACAJ

Després d'unes setmanes sense escriure, torno a reactivar el bloc tot recuperant el ritme habitual. D'entrada, m'agradaria fer una crida a tot el jovent de la vila (i també als altres col·lectius que poden gaudir de les nostres activitats i projectes) a participar a la convocatòria feta per la Plataforma per un Casal Autogestionat de Joves:



Aquest dissabte, a les 12 del migdia, tots a la plaça de l'Ajuntament!

Es tracta del primer acte públic de PLACAJ (més enllà de xerrades i assemblees) i considero que, d'entrada, pinta prou bé. Aquestes últimes setmanes hem estat preparant la concentració de tal manera que pugui donar-nos a conéixer als molinencs i molinenques i que serveixi com a punt de partida per treballar en la consolidació d'un Casal de Joves a Molins de Rei que pugui aglutinar totes les propostes, activitats i projectes d'aquest col·lectiu en un espai comú.

També hem estat difonent el nostre projecte a diferents entitats i col·lectius de la vila per tal que n'assebentin als seus membres i demanant-los el seu suport, rebent una resposta majoritàriament positiva a la nostra proposta.

L'horari previst per la concentració de dissabte, a gran escala i amb possibles canvis, és el següent:

11:00 a 12:30 Activitats diverses amb musiqueta (Tipus ping-pong, malabars, la roda, saltar corda, pintar cares...).
Com veieu, una hora abans de la concentració oficial ja començarem a moure'ns per la plaça de l'ajuntament, per anar aglutinant més gent i per difondre els nostres objectius.

12:30 a 13:30 Participació d'entitats que donen suport a PLACAJ.
En seran unes quantes i des del meu punt de vista molt variades.

13:30 Lectura del manifest elaborat per a l'ocasió.

Després hi haurà una mica de pica-pica i ja recollirem. Ho torno a dir: D'entrada, pinta molt bé. A veure si entre totes i tots aconseguim mostrar el dinamisme de la joventut molinenca i comencem amb bon peu aquest projecte.

No us ho perdeu!

Roger