dimecres, 16 d’abril del 2008

I aquest cap de setmana...

Com ja sabreu, aquest cap de setmana l'Ateneu Mulei celebra el seu primer aniversari amb un cap de setmana força complet. Divendres hi haurà sopar a partir de les 10 del vespre i concert de la Carxofa i la Ceba i també de la Principal de la Nit (Actuació prevista al Racó dels Gegants Vells per la Fira de la Candelera i suspesa a causa de la pluja).

El dissabte 19 d'abril, es torna a fer un sopar a la mateixa hora i aquest cop ve acompanyat pel concert del Titot (amb la forma de Josep Maria Cantimplora acompanyat per l'Orquestra Cloratita) i una altra edició de la cançó improvitzada amb l'incansable quarta carlinada.

Per aquells i aquelles que no heu tingut l'oportunitat d'assistir a altres vetllades de cant improvitzar, us diré que és una de les activitats d'oci més sorprenents i festives que he descobert darrerament. Us convido a venir, participar i gaudir de l'espectacle!

Per anar fent boca, aquí teniu tres vídeos d'altres cantades que s'han fet al mateix Ateneu Mulei en els darrers mesos. No us ho perdeu!










Roger

1 comentari:

Anònim ha dit...

Qui ho diu que en Cantimplora és en Titot? Si el Cantimplora és de Rupit i el Titot de Berga!

Ah, i la cantada de dissabte a més a més de la gran Quarta Carlinada contarà amb la participació dels cantaires Titot (ara sí) i lo cor de ganxet.

Salut!