dilluns, 28 d’abril del 2008

Derbi Cau - Agrupa

Aquest dijous, al poliesportiu municipal, se celebrarà el tradicional torneig de futbol sala de l'1 de maig organitzat per l'Agrupament Escolta Jaume Vicens Vives de Molins de Rei.

Aquesta edició comptarà amb la presència dels monitors i monitores de l'Esplai l'Agrupa, disposats a guanyar algun partit i, sobretot, a fer festa i animar l'espectacle.

El sorteig del passat divendres ens ha deparat un gran partit, tot un derbi local de trascendental importància! Es tracta del CAU - Agrupa, que jugarem "en camp contrari" a les 08:30 del matí. Esperem que la son i el cansament afectin més al CAU, marcar més gols que ells, i sobretot, passar-nos-ho de conya.

En qualsevol cas, és possible que la nostra participació acabi abans de l'hora de dinar, tot i que intentarem que no sigui així i donar alguna sorpresa més malgrat l'habitual bon joc de la resta d'equips participants. L'any passat el torneig se l'endugué l'equip dels Margarits amb una bona final de futbol sala disputada passades les 8 del vespre i amb un bon nombre d'aficionats i seguidors.

Sens dubte, aquest torneig és una bona campanya econòmica organitzada des del CAU, a partir de la qual durant molts anys s'ha anat consolidant el projecte de Benín, que fomenta l'esport entre els molinencs i molinenques i que des de fa uns quants anys deixa diversos equips fora de competició per manca d'espai en el format. Un èxit que espero que segueixi molts anys més!

Roger

1 comentari:

Roger Castillo i Bosch ha dit...

Resultats de l'Agrupa:

Cau - Agrupa 2-0

CEM - Agrupa 4-3

LamadredePaco - Agrupa 3-1

Joc acceptable, mala sort de cara a porteria (moltes ocasions), injustícies arbitrals i molta festa.

Llàstima no haver pogut empatar o guanyar cap dels tres partits, però l'any que ve tornarem amb la nostra gran afició!