dijous, 8 de maig del 2008

Millorem Molins

Com bé sabreu, durant la Fira de la Candelera la CUP va posar en marxa el Certamen "Millorem Molins", on les entitats i col·lectius de la vila podien presentar projectes que milloressin Molins de Rei en diferents aspectes, aspirant a rebre la dotació econòmica assenyalada a les bases del concurs.

Fa uns dies es va iniciar el període de valoració per part del jurat del certamen i també les votacions a la pàgina web de Millorem Molins. Aquells i aquelles que no heu entrat a la pàgina, us recomano que hi feu un tomb, participeu en les votacions (si us interessa algun dels projectes) i feu arribar propostes i queixes al voltant de la nostra vila, per consolidar-la i transformar-la en aquells aspectes que presenten mancances.

De fet, si consulteu les propostes ja realitzades, podreu veure les temàtiques que han anat sorgint i la resposta (temporal o definitiva) que des de la CUP hem pogut anar treballant. Si teniu més informació sobre un tema o alguna postura diferent podeu afegir un comentari a l'assumpte en qüestió, que servirà per generar més debat i poder copsar més adequadament els diferents punts de vista sobre cada qüestió.

En qualsevol cas, i tornant al certamen, us recordo que les votacions finalitzen el dimarts 20 de maig. Una setmana més tard, el dia 27 al vespre, realitzarem un petit acte a la nostra seu (C/Verdaguer, 62) en què anunciarem els dos projectes guanyadors d'aquesta edició (a partir dels vostres vots i de la valoració feta pel jurat).

No hi falteu!

Roger