diumenge, 7 d’octubre del 2007

Nit dels premis de la ràdio

Ahir al vespre es va celebrar la dissetena edició de la nit dels premis de Ràdio Molins de Rei, que sempre aconsegueix omplir la sala del Foment CiA de gom a gom. L'acte presentat pel Miquel Armengol i dut a terme gràcies a moltíssims col·laboradors va durar poc més de dues hores i va cloure amb un petit càtering privat.

Els premis que es donen són prou diversos per reconéixer diferents persones i col·lectius de la vila que amb la seva dedicació dinamitzen la vida cultural i social molinenca (entre ells en Pier, els Metal Defenders o el Cine Club Hal 2002) o bé que li donen un ressò mediàtic més enllà del nostre terme municipal (Com la Montse Ribé o el Xavier Foj).

A més a més i com a moment estelar, els premis atorguen el premi molinenc i molinenca a persones amb una trajectòria vital de reconegut treball per a la vila, que aquest any han correspost al pregoner de la festa major, en Miquel Pellicer i a la Teresina Cucurull.

Finalment, abans de cloure l'acte, es donen dos premis d'àmbit més ampli (normalment d'abast nacional) i que són entregats per personalitats reconegudes. Aquest cop els guardonats van ser en Joan Rigol i la Mònica Terribas, que van rebre els corresponents premis a mans de la Magda Oranich, de l'Antoni Ros Marbà i del Conseller de Cultura Joan Manel Tresserra.

Va ser força interessant escoltar en Joan Rigol, la Mònica Terribas i el conseller, ja que exceptuant el debat ideològic que van dur a terme, van donar una lliçó de diàleg, de discurs propi i d'idees clares que avui en dia no és fàcil de transmetre.
De cara a properes edicions, es podria intentar generalitzar el càtering a tots els assistents, ja que la majoria són col·laboradors que també contribueixen al funcionament habitual de la "ràdio nostra" i es podria prioritzar el premi del molinenc i la molinenca a partir de la incògnita sobre qui s'endú el guardó i essent els últims a pujar a l'escenari del Foment CiA. La intriga podria resultar gratificant en uns premiats ja coneguts abans de començar l'acte.
Roger

2 comentaris:

Aina CR ha dit...

Ai Roger, Roger! Sort que el teu blog em manté al dia de l'actualitat molinenca! Demà contesto el mail segur!

Petons belgues, bund!

Àlex Maymó i López ha dit...

Ara m'he adonat que m'he copiat de tema i també he fet un article sobre la Nit dels Premis.

Sobre els premiats "forasters" ,com deia en Miquel, van demostrar una excelent dialèctica però només comparteixo bastant el contingut del discurs de la Mònica Terribes.

Per cert, Aina, he detectat força visites des de Bèlgica en el meu bloc...