dijous, 11 d’octubre del 2007

Un país, una bandera

Els amics de l'Ateneu Mulei de Molins de Rei m'acaben d'informar que l'ajuntament de Molins de Rei (segons sembla, per decisió de l'alcalde) ha penjat la bandera espanyola al seu edifici, al costat de la catalana i la molinenca.

La proximitat del 12-0 (amb la conseqüent celebració de la descoberta de les amèriques i d'uns dels genocidis més importants de la història) que actualment celebra un dia d'exaltació de l'orgull espanyol, se suposa com a principal causa d'aquest fet, que tot i així no pot ser considerat com un argument vàlid i no podem passar per alt.

Cal recordar que l’Ajuntament de Molins de Rei havia estat promotor de la campanya "Un país, una bandera", i no s’entén aquest canvi d’actitud penjant una bandera forastera que no recull el sentiment majoritari dels molinencs i molinenques.

Com a mesura de rebuig a aquesta mesura i de respecte a les decisions preses pel propi ajuntament en els anys anteriors, s’ha organitzat una concentració ciutadana demà dia 12 a les 11.30h a la plaça Catalunya (plaça de l’Ajuntament), a la qual us animo a participar-hi, i, si podeu, fer-ne una ràpida difusió.

Fins demà!

Roger

4 comentaris:

Alba Galan i Garcia ha dit...

Jolin Roger! Ja sé que m'ho vas dir, però avui he fet el xafarder pel blog...Escolta, potser si que Molins es mereix ser la Capital...Mataró no té nivell ni per ser cap de Vegueria! En fi, em sembla que si ningú se m'ha adelantat seré la primera a respondre a l'enquesta! Quines preguntes! Per cert, un país, una bandera et recordo que era el lema que vam posar a les samarretes de la CUP Mataró per Festa Major!

Alba Galan i Garcia ha dit...

Per cert, jo sóc 2'5. Ni 2 ni 3! Encara ens queden samarretes!

Anònim ha dit...

això no és can malabarista

Anònim ha dit...

I doncs, què és?