dijous, 8 de maig del 2008

L'Esplai l'Agrupa presenta nova imatge!

Després d'uns quants mesos i alguns anys de parlar de la pàgina web de l'Esplai l'Agrupa i d'anar fent petites pàgines en dominis gratuïts (el .ppcc o el .tk), aquest dissabte estrenarem de forma oficial el domini www.esplailagrupa.org.

El retard de la posada en marxa és conseqüència de la multitud de proves realitzades en diferents formats i també, és clar, per la manca de constància de l'equip de monitors i monitores en aquest aspecte, que s'ha vist superat per la preparació de moltíssimes activitats, per l'aposta per altres models de difusió i per la remodelació del funcionament intern que hem anat treballant en els darrers mesos. Una associació que genera tanta activitat com la nostra acostuma a allargar en el temps algunes propostes interessants i necessàries com aquestes. Ara, això sí, prometem tenir-la actualitzada!!

De moment, ja hi podeu anar fent un cop d'ull, i tot i que algunes seccions de la web encara estan en construcció, ja podeu anar veient qui som, què és el nostre esplai, el calendari de les properes activitats, les nostres seccions o les dates d'estiu. Crec que finalment hem aconseguit crear una pàgina prou atractiva, útil, fàcil de manejar (també per actualitzar-la) i que ens permetrà millorar els nostres canals de difusió de cara a explicar la nostra tasca i calendaritzar les nostres activitats.

Si teniu propostes o suggeriments per afegir més informació o millorar la pàgina web, podeu enviar un correu a l'adreça que trobareu al final de la pàgina (Quins dubtes no us ha resolt la pàgina?). Com podreu veure en la pàgina inicial, l'Esplai l'Agrupa també ha canviat el logo, actualitzant el disseny del famós nen amb gorra (o "nen sense cames"), però mantenint la seva estructura original.

Amb aquestes innovacions, pretenem començar a aprofitar les possibilitats ofertes per les noves tecnologies i seguir consolidant-nos com una de les associacions més actives i amb més moviment de la nostra vila.

Roger