dilluns, 24 de setembre del 2007

Els Matossers de Molins de Rei

La plaça de la Creu va ser l'escenari perfecte per celebrar la diada de festa major dels Matossers de Molins de Rei. Tot i comptar amb un nombre reduït d'efectius a plaça respecte a altres anys, els matossers, en vista dels últims assajos positius i de les bones actuacions després de les vacances a Castellbisbal i a Rubí van decidir tirar el 4 de 7 amb un resultat excel·lent: un castell pràcticament clavat, molt segur, que descarreguaren amb calma i que els donarà molts ànims a l'hora d'afrontar l'últim terç de la temporada, amb el concurs de colles de 7 a Torredembarra, actuació a Cornellà o la celebració de la Diada de la Colla a finals d'octubre.


Tot i aquests bons resultats (La colla es comença a consolidar amb actuacions prou bones i es consolida al rànking casteller) i moltíssimes campanyes de difusió de la colla i de les seves actuacions, la colla segueix sense créixer en nombre de camises que facin presència als assajos, que és on realment es poden treballar els castells més difícils per portar a plaça.

És una llàstima que malgrat les bones actuacions no hi hagi més molinencs i molinenques que se sentin atrets per la colla, ja que d'il·lusió i ganes no en falten a l'hora de plantejar-se nous reptes. Aquest any es podria repetir la millor actuació de la (breu) història matossera realitzada a Mataró l'any passat...podrem veure dos castells de 7 a la mateixa diada per segon cop?

Molts ànims matossers i endavant!!

Roger

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot això està molt bé, però...i tu, per què no véns? Eh? Eh? Eh?????

Anònim ha dit...

Per cert, merci per la foto! M'agrada!

Lu ha dit...

Salut!! No sóc gens partidària ni dels concursos castellers ni dels rànkings... tanmateix estic molt orgullosa dels Matossers de Molins de Rei.

Si visqués a Molins no dubtaria en posar-me la camisa... tanmateix als assajos de la Vella sempre vai amb la samarreta dels Matossers ;-)

Vinga matossers, des de Valls i amb camisa rosada... ànims i endavant!!!!!