divendres, 22 de febrer del 2008

PLACAJ

El passat dimecres vam celebrar la reunió de la Plataforma per un Casal Autogestionat de Joves (PLACAJ), que va comptar amb la presència d'entre 15 i 20 persones a la sala polivalent de l'Agrupa disposades a tirar endavant la idea.

L'objectiu d'obrir-se a noves entitats i persones no es va complir, ja que tot i haver algunes incorporacions molt positives, no vam aconseguir arribar a tot arreu on preteníem. Fent un exercici d'autocrítica, és evident que vam fallar en la difusió, encara que també és cert que ens va permetre dur a terme una reunió més dinàmica i activa.

Després de recordar la tasca feta fins al moment, vam treballar en petits grups per tal de debatre les necessitats actuals dels joves, els objectius que hauria de tenir el casal, la manera de funcionar i d'organitzar-se i també propostes de noves accions. Més tard vam posar en comú les idees de cada grup de tal manera que vam poder comprovar com en línies generals hi havia un posicionament compartit a l'hora d'entendre el casal, com un moviment assembleari i autogestionat, que ens ha de permetre al col·lectiu juvenil esdevenir un agent/actor rellevant en la vida social molinenca, intentant dinamitzar la vida associativa i arribar a tot tipus de jovent de la vila (vam valorar que actualment està força segmentat).

A l'acabar aquesta dinàmica que va resultar molt profitosa i en què hi hagué debat al voltant del finançament, de la tipologia d'accions o de la relació entitats-projecte, vam decidir organitzar-nos en comissions segons els interessos de cadascú i per tant d'anar avançant paral·lelament en àmbits diferents, com és el cas de la consolidació i redacció del projecte, la decisió de les properes accions a dur a terme o la campanya de difusió i obertura del projecte.

La valoració final, doncs, és molt positiva, ja que el projecte s'ha posat en marxa amb un nombre força elevat de persones. La propera reunió general, oberta a tothom que s'hi vulgui afegir, serà el dimecres 5 de març a les 20:30 a la seu del CAU (C/Esperanto, 17-G).

Us hi esperem!

Roger

PD: Per qualsevol suggerència o proposta, podeu enviar un correu a placajmolins@gmail.com.

1 comentari:

Lu ha dit...

Eis Roger!!

Endavant molinencs i molinenques amb aquesta iniciativa.. de veres que em sap molt de greu no poder viure a Molins i participar activament de tot plegat, perquè em sembla un moment extraordinari per la Vila.. s'hi està coent alguna cosa molt i molt important!!

Tot el meu suport!! Ànims i força!!

Una abraçada!!